Community Forum

If you have questions about my software, chances are this forum has the answers.

You'll need to register before you can post on the forum to ask your question or to answer another one. A reply will be posted to each and every question that is asked so there is no need to double post or bump your post. I do my best to answer promptly but in some cases it may take a day or two. If you bump your post, it may be removed. Bear with me and I`ll get your question answered quickly.

Here are a few tips to help you to get your questions answered more rapidly.

IMPORTANT: Posts in English only. I don't have a translator and I'll be unable to understand your message properly and will probably delete it.
SEARCH: Use the search option to see if your question has been answered on the forum before now or if there is an answer in the documentation of your software.
PERSONAL SUPPORT: If you have purchased a commercial version of any software, using the contact option at the licence centre ensures a faster response.
AUTO DELETION: Accounts older than 5 days, with no posts or topics, are automatically deleted. Only register if you are thinking of posting.
LINKS: Any links posted are not clickable and must be copied / pasted into your browser address bar.

You are not logged in.

#1 zoldos 20-02-2021 01:55:03

Hi David! I found a small bug with product display pictures.  A couple of my items have more than 1 picture.  One has 4.  So when browsing items (NOT detailed info), the main picture and thumbnails from the other 3 work fine. But, if I view the detailed info, the main picture gets duplicated and added to the thumbnails and so when viewing pics, it is shown twice.  Go back to the home page and browse, and it works okay again! big_smile  It seems to work okay if the product only has ONE pic.

Last edited by zoldos (20-02-2021 01:56:39)

#2 msworld 20-02-2021 03:29:54

OK, I'll check, thank you. I just did a quick test and the main image wasn't duplicated, so not sure at the moment. Will run a few more tests for the next version.

#3 zoldos 20-02-2021 04:25:09
msworld wrote:

OK, I'll check, thank you. I just did a quick test and the main image wasn't duplicated, so not sure at the moment. Will run a few more tests for the next version.

Yes, if there is only one image it works.  But if there are more than one image, and I click "Product Information", the main image is then duplicated.  Anyway, thanks for checking it out!

#4 msworld 20-02-2021 04:42:09

No problem, thanks for reporting the issue, I will repost here once I've run more tests.

#5 zoldos 20-02-2021 05:01:52

big_smile

#6 msworld 03-03-2021 07:38:23

At the moment I can't replicate this. If I have one image or multiple images the main image is never duplicated. So, nothing to report at the moment. lol.

#7 zoldos 03-03-2021 07:48:44

Hmm...strange.  I just replicated it on Firefox (regular version).  I had one image for my product.  I clicked "Product Information", no prob. But if I add another pic, then click "Product Information" again, I'll still see the main pic, but then this same pic is shown as a thumbnail along with the second picture.  And if you view the pics in full size mode, the main pic is displayed twice....

#8 msworld 03-03-2021 08:03:38

Ah, I was only adding a product, not going back and adding images to it later. Now it has replicated. OK, good, now I can see what's going on.

#9 zoldos 03-03-2021 08:08:43
msworld wrote:

Ah, I was only adding a product, not going back and adding images to it later. Now it has replicated. OK, good, now I can see what's going on.

hehe Coolness. smile

#10 msworld 04-03-2021 06:55:36

Yep, found the problem. The images weren't duplicating. It was that the main image was also being included in the query for additional images.

Fixed in 3.9, cheers. smile

#11 zoldos 04-03-2021 07:08:42

big_smile  Oh, are there going to be a lot of default template changes, or is it mainly back end source files?  I've gone a bit crazy with my custom templates. hehe

#12 msworld 04-03-2021 07:17:31

As per the docs, you should copy the default templates, not use the default. Of course changes will need replicating to the new theme. At the moment there aren't many template changes.

This update doesn't affect the templates.

#13 zoldos 04-03-2021 07:20:30

I made my own custom template folder and have been modding those. smile

#14 msworld 04-03-2021 07:29:41

Ok, good. smile

#15 zoldos 04-03-2021 07:31:06
msworld wrote:

Ok, good. smile

big_smile

Board footer

Maian Script World - Free PHP Software for Personal or Business Use.
© 2003-2021 Maian Script World & David Ian Bennett.

2Checkout.com is an authorized reseller of goods and services provided by Maian Script World

Free PHP Software / Responsive PHP Scripts / Lightweight PHP Software / White Label PHP Software