Community Forum

If you have questions about my software, chances are this forum has the answers.

You'll need to register before you can post on the forum to ask your question or to answer another one. A reply will be posted to each and every question that is asked so there is no need to double post or bump your post. I do my best to answer promptly but in some cases it may take a day or two. If you bump your post, it may be removed. Bear with me and I`ll get your question answered quickly.

Here are a few tips to help you to get your questions answered more rapidly.

IMPORTANT: Posts in English only. I don't have a translator and I'll be unable to understand your message properly and will probably delete it.
SEARCH: Use the search option to see if your question has been answered on the forum before now or if there is an answer in the documentation of your software.
PERSONAL SUPPORT: If you have purchased a commercial version of any software, using the contact option at the licence centre ensures a faster response.
AUTO DELETION: Accounts older than 5 days, with no posts or topics, are automatically deleted. Only register if you are thinking of posting.
LINKS: Any links posted are not clickable and must be copied / pasted into your browser address bar.

You are not logged in.

#1 peterp 24-12-2020 00:19:04

I have found that when selecting pages filtered by brands that if a brand products are multipages then the page selection does not work.

The "All Brands" will not select all and the brand filter is stuck on this multi page brand filter with the first page stuck on also.

The issue is consistent with all browsers that I have tried.

Is this a bug?

Cheers, Peter

#2 msworld 05-01-2021 15:26:35

Hi Peter,

I can't see anything wrong. Can you do me a screen recording of what you are seeing?

#3 peterp 05-01-2021 21:12:23

Hi

It's a bit hard to describe - if you send my your IP address I can add to live filter so you can see my test site I am playing with.
Email it direct to me.

Basically it's around different page displays.
I have category with heaps of products with dozen or so brands.
It displays in 9 pages and you can select any page ok.
Most brands display in single page except one that comes in at 3 pages.
You can select any brand and go back to all brands fine ---
Except if on the 3 page brand group you try and select page 2 or 3 then it does not work - only page 1 is the request result.
From then on any single page brand will display or the 3 page group page 1 only will display ok but the all brands will go to the 3 page brand.
So "all brands" is now stuck to the brand with 3 pages displaying page 1 for any page request.

Is this a bootstrap issue?
I have found the same issue if I have the admin area open in one tab and the front shop open in another.
Say I am looking a all products 50 odd pages in the admin and open a category in the front shop tab with just few pages
after selecting various pages the frontshop tab will glitch and only show page 1 for all requests.
I use different browsers to overcome that - do browsers cache common bootstrap code for all tabs?

Peter

#4 msworld 06-01-2021 16:01:32

Hi Peter,

Could be a bug as I *think* I understand what you mean now. It won't be a bootstrap issue. Contact me via email if you want me to look:
support@maianscriptworld.co.uk

Board footer

Maian Script World - Free PHP Software for Personal or Business Use.
© 2003-2021 Maian Script World & David Ian Bennett.

2Checkout.com is an authorized reseller of goods and services provided by Maian Script World

Free PHP Software / Responsive PHP Scripts / Lightweight PHP Software / White Label PHP Software