Community Forum

If you have questions about my software, chances are this forum has the answers.

You'll need to register before you can post on the forum to ask your question or to answer another one. A reply will be posted to each and every question that is asked so there is no need to double post or bump your post. I do my best to answer promptly but in some cases it may take a day or two. If you bump your post, it may be removed. Bear with me and I`ll get your question answered quickly.

Here are a few tips to help you to get your questions answered more rapidly.

IMPORTANT: Posts in English only. I don't have a translator and I'll be unable to understand your message properly and will probably delete it.
SEARCH: Use the search option to see if your question has been answered on the forum before now or if there is an answer in the documentation of your software.
PRIORITY SUPPORT: If you have purchased a commercial version of any software, using the contact option at the licence centre ensures a faster response.
AUTO DELETION: Accounts older than 5 days, with no posts or topics, are automatically deleted. Only register if you are thinking of posting.
LINKS: Any links posted are not clickable and must be copied / pasted into your browser address bar.

You are not logged in.

#1 Klauwaart 24-01-2019 10:30:20

Hi,
I have changed hosting providers and everything went smoothly (almost).
My databases transferred flawlessly, so did the shop script, howvever:
My admin bit works fine, but when I try to access the main shop part (the user bit) I get: "[System Message] You have enabled search engine friendly urls. Please rename the 'htaccess_COPY.txt' file to '.htaccess' and reload page".

I have done as the message tells me, but I keep getting the message.
What else can I do to solve this, please?

Thank you.

#2 msworld 25-01-2019 11:50:10

Did you rename the txt file correctly? Are you missing the period symbol (or dot) before htaccess? So, should be .htaccess

And are you sure your domains have fully propagated?

#3 Klauwaart 25-01-2019 12:26:10
msworld wrote:

Did you rename the txt file correctly?

No, I didn't. sad
I did indeed miss the dot in front (easy to miss, though).
Anyway, problem solved.
Thank you very much.

#4 Klauwaart 28-01-2019 11:32:39

I discovered one more problem, my thumbnails don't show up anymore in some places.
There are only two of them and they are present on the system.
I attach a screenshot.
Any idea what could cause that?
Thanks.
[img]https://www.accordeonmuziek.tk/img/maianpal.PNG[/img]

#5 msworld 28-01-2019 18:18:03

Do the thumbnails exist on the server?

#6 Klauwaart 28-01-2019 19:35:50

Yes, they do.
And some of them are displaed, some aren't.
That is exactly what surprises me.
EDITED: Seems to be solved. Looks like a few things went missing during the transfer.
Thanks anyway.

Last edited by Klauwaart (29-01-2019 18:36:55)

#7 msworld 02-02-2019 06:07:41

No problem. smile

Board footer

Maian Script World - Free PHP Software for Personal or Business Use.
© 2003-2019 Maian Script World & David Ian Bennett.

2Checkout.com is an authorized reseller of goods and services provided by Maian Script World

Free PHP Software / Responsive PHP Scripts / Lightweight PHP Software / White Label PHP Software