Support Forums


If you have questions about my software, chances are this forum has the answers.

You'll need to register before you can post on the forum to ask your question or to answer another one. A reply will be posted to each and every question that is asked so there is no need to double post or bump your post. I do my best to answer promptly but in some cases it may take a day or two. Bear with me and I`ll get your question answered quickly.

Here are a few tips to help you to get your questions answered more rapidly.

IMPORTANT: Posts in English only. I don't have a translator and I'll be unable to understand your message properly and will probably delete it.
SEARCH: Use the search option to see if your question has been answered on the forum before now or if there is an answer in the documentation of your software.
PRIORITY SUPPORT: If you have purchased a commercial version of any software, using the contact option at the licence centre ensures a faster response.
AUTO DELETION: Accounts older than 5 days, with no posts or topics, are automatically deleted. Only register if you are thinking of posting.
LINKS: Any links posted are not clickable and must be copied / pasted into your browser address bar.

You are not logged in.

#1 handle123 12-07-2016 23:56:06

Hello,

I am testing the system.

I have installed the system and cron is not being set yet.
But when I try to send emails it fails.

The sending test shows 'message sent' but it is not sending.
SMTP config is properly set.

The system may have bugs around SMTP handling.

It should show errors at least.

The log

Logged: 13 July 2016 @ 13:09:29
Action/Info: Message sent. Writing to history log.

But it is not sending and there are no log.

How could I send emails?

Thanks

#2 handle123 13-07-2016 04:30:31

I could send emails. it was a problem of SMTP server. Thanks.

#3 msworld 13-07-2016 06:25:57

No problem, glad you got it sorted. smile

Maian Responder does have a SMTP debug routine.

Docs > No emails are being sent, why?

Board footer